Number of the records: 1  

Determinants of graduity size in the Czech Republic: evidence from four inexpensive restaurants in Brno

  1. Title Determinants of graduity size in the Czech Republic: evidence from four inexpensive restaurants in Brno
    TranslationDeterminanty výšky sprepitného v Českej republike: prípadová štúdia zo štyroch lacných reštaurácií v Brne
    Author infoMichal Kvasnička, Monika Szalayová
    Author Kvasnička Michal
    Co-authors Szalayová Monika
    Source document Národohospodářský obzor : časopis věnovaný otázkám národohospodářským a sociálněpolitickým. Roč. 15, č. 2 (2015), s. 121-136. - Brno : Ekonomicko-správní fakulta MU, 2015. ISSN 1213-2446
    Document kindschedule of articles from periodics
    LanguageEnglish
    Country of EditionCzech Republic
    systematics 366 - Spotrebiteľ a jeho problémy
    Keywords reštaurácie * správanie spotrebiteľa
    AnnotationNižšia úroveň sprepitného v ČR (6-7%) oproti krajinám USA, Kanada a Izrael (cca 15%). Nerovnosť v správaní pravidelných zákazníkov a pri platbe kartou. Vplyv počasia a pohlavia časníka na výšku sprepitného.
    DatabaseARTICLES
    ReferencesPERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    Numbers2015: 1-4

    File nameSizeTyp prístupu
    PDF fulltext376.7 KBverejne dostupné
Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.