Number of the records: 1  

Názory vedenia reštaurácií a lokálnych výrobcov potravín týkajúce sa pripravovanej regionálnej značky v Bratislavskom samosprávnom kraji

  1. Title Názory vedenia reštaurácií a lokálnych výrobcov potravín týkajúce sa pripravovanej regionálnej značky v Bratislavskom samosprávnom kraji
    Parallel titleOpinions of the management of restaurants and local food producers related to upcoming regional label in Bratislava region
    Author infoMalgorzata A. Jarossová, Veronika Šupolová
    Author Jarossová Malgorzata Agnieszka EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená
    Co-authors Šupolová Veronika
    Source document Informatizácia spoločnosti a jej interakcia so vzdelávacím systémom 2015 : zborník z medzinárodnej vedeckej konferencie : 17.9.2015 Bratislava. S.55-63 CD-ROM. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2015 / Červenka Peter ; Hlavatý Ivan ; Pólya Attila ; Hasan Jamal ; Informatizácia spoločnosti a jej interakcia so vzdelávacím systémom 2015 Medzinárodná vedecká konferencia. ISBN 978-80-225-4109-1
    Výstup z projektu VEGA 1/0635/14 Stav a perspektívy rozvoja trhu biopotravín, tradičných a regionálnych potravín na Slovensku
    NoteVEGA 1/0635/14
    Document kindschedule of articles from year books
    LanguageSlovak
    Country of EditionSlovak Republic
    systematics 620.2 - Náuka o tovare. Tovaroznalectvo
    Keywords regióny * značky * značky výrobkov * Slovensko * dotazníky
    AnnotationPoznanie názorov vedenia reštaurácii a lokálnych výrobcov potravín s BSK - potenciálnych držiteľov pripravovanej regionálnej značky v Bratislavskom samosprávnom kraji a navrhnutie opatrení na rozvoj tohto označenia - výsledky dotazníkového prieskumu.
    Public work categoryReports at home scientific conferences
    DatabasePUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    No. of Archival CopyE15 01598-009, originál dokumentu

    File nameSizeTyp prístupu
    Archív publikačnej činnosti447.4 KBz IP adresy SEK po prihlásení
Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.