Number of the records: 1  

Knowledge of Slovak Consumers about Functional Foods - Preliminary Study

  1. Title Knowledge of Slovak Consumers about Functional Foods - Preliminary Study
    TranslationVedomosti slovenských spotrebiteľov o funkčných potravinách – predbežná štúdia
    Author infoMalgorzata A. Jarossová
    Author Jarossová Malgorzata Agnieszka EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená
    Source document Towaroznawcze Problemy Jakości. No. 2 (2016), pp. 11-18. - Radom : University of Technology and Humanities in Radom. ISSN 1733-747X
    Výstup z projektu VEGA 1/0635/14 Stav a perspektívy rozvoja trhu biopotravín, tradičných a regionálnych potravín na Slovensku
    NoteVEGA 1/0635/14
    Document kindschedule of articles from periodics
    LanguageEnglish
    Country of EditionPoland
    systematics 338.439 - Potravinové hospodárstvo. Ekonomika výživy
    Keywords potraviny * zdravie * spotrebitelia * spotreba potravín * Slovensko * prieskum
    Public work categoryScientific titles in foreign not carented magazines and other year-books
    DatabasePUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    No. of Archival CopyE16 00278-001, kópia plného textu

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.