Number of the records: 1  

Food quality and safety in the context of increasing their competitiveness

  1. Title Food quality and safety in the context of increasing their competitiveness
    Author infoAlica Lacková, Marta Karkalíková, Štefan Žák
    Author Lacková Alica EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená
    Co-authors Karkalíková Marta EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená
    Žák Štefan EUBOBFKMA - Katedra marketingu OBF
    Source documentCommodity science in a changing world : 20th IGWT symposium : September 12th-16th, 2016, Varna, Bulgaria. P. 666-671 CD-ROM. - Varna : University of economics, 2016 ; Commodity science in a changing world Symposium. ISBN 978-954-21-0904-4
    NoteVEGA 1/0670/16
    Document kindschedule of articles from year books
    LanguageEnglish
    Country of EditionBulgaria
    systematics 658.56 - Kontrola akosti. Hospodárenie s nástrojmi. Hospodárenie s materiálom, surovinami a výrobkami
    Keywords kvalita potravín * bezpečnosť potravinová * konkurencieschopnosť * systém riadenia kvality * Slovensko
    AnnotationKvalita a bezpečnosť potravín na Slovensku v kontexte ich vzrastajúcej konkurencieschopnosti. Ochrana spotrebiteľa, ochrana proti stratám obchodu. Manažérsky systém bezpečnosti potravín.
    Public work categoryReports at international scientific conferences
    DatabasePUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    References (1) - PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    No. of Archival CopyE16 00669-001, kópia plného textu

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.