Number of the records: 1
Food safety in the Slovak Republic: analysis of the state based on the results of official food inspections, notification to the RASFF system and the opinion of Slovak consumers
Title Food safety in the Slovak Republic: analysis of the state based on the results of official food inspections, notification to the RASFF system and the opinion of Slovak consumers . 10. Author info Alica Lacková, Malgorzata A. Jarossová Author Lacková Alica EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená Co-authors Jarossová Malgorzata Agnieszka EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená Source document Systemy zarządzania bezpieczeństwem i jakością żywności - teraźniejszość o przyszłość. S. 92-107 [1 AH]. - Warszawa : Polskie Towarzystwo Technologów Żywności, 2016 / Czarniecka-Skubina Ewa ; Jakość i bezpieczeństwo żywności konferencja naukowa. ISBN 978-83-9438-896-6 Výstup z projektu VEGA 1/0635/14 Stav a perspektívy rozvoja trhu biopotravín, tradičných a regionálnych potravín na Slovensku
Note VEGA 1/0635/14 Document kind rozpis článkov z kníh Language English Country of Edition Poland systematics 338.439 - Potravinové hospodárstvo. Ekonomika výživy Keywords bezpečnosť potravinová * kvalita potravín * spotrebitelia * správanie spotrebiteľa * dozor potravinový * Slovensko Public work category Reports at international scientific conferences Database PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ References (1) - PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ No. of Archival Copy E16 00730-001, kópia plného textu
article
Number of the records: 1