Number of the records: 1  

Tradícia a inovácia v gastronómií

  1. Title Tradícia a inovácia v gastronómií
    Parallel titleTradition and innovation in gastronomy
    Author infoMalgorzata A. Jarossová, Katarína Šimánková
    Author Jarossová Malgorzata Agnieszka EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená
    Co-authors Šimánková Katarína
    Source document Nové technológie a postupy vo vzdelávaní, podnikaní a obchode : zborník vedeckých statí. S. 43-49 CD-ROM. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2016 / Červenka Peter ; Hlavatý Ivan ; Kásl Daniel ; Hečko Ivan. ISBN 978-80-225-4298-2
    Document kindschedule of articles from year books
    LanguageSlovak
    Country of EditionSlovak Republic
    systematics 641/642 - Potraviny a jedlá
    Keywords potraviny * jedlá * gastronómia * inovácia výrobkov
    AnnotationHlavné dimenzie týkajúce sa inovácií v gastronómii. Tradičné produkty a jedlá, inovácie v jedle. Trendy v súčasnej gastronómii. Zážitková gastronómia.
    Public work categoryScientific titles in home noticed scientific year-books (not conference)
    DatabasePUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    No. of Archival CopyE16 01043-007, originál dokumentu

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.