Number of the records: 1
Tradícia a inovácia v gastronómií
Title Tradícia a inovácia v gastronómií Parallel title Tradition and innovation in gastronomy Author info Malgorzata A. Jarossová, Katarína Šimánková Author Jarossová Malgorzata Agnieszka EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená Co-authors Šimánková Katarína Source document Nové technológie a postupy vo vzdelávaní, podnikaní a obchode : zborník vedeckých statí. S. 43-49 CD-ROM. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2016 / Červenka Peter ; Hlavatý Ivan ; Kásl Daniel ; Hečko Ivan. ISBN 978-80-225-4298-2 Document kind schedule of articles from year books Language Slovak Country of Edition Slovak Republic systematics 641/642 - Potraviny a jedlá Keywords potraviny * jedlá * gastronómia * inovácia výrobkov Annotation Hlavné dimenzie týkajúce sa inovácií v gastronómii. Tradičné produkty a jedlá, inovácie v jedle. Trendy v súčasnej gastronómii. Zážitková gastronómia. Public work category Scientific titles in home noticed scientific year-books (not conference) Database PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ No. of Archival Copy E16 01043-007, originál dokumentu
article
Number of the records: 1