Number of the records: 1  

Inovácie v potravinárskom priemysle z pohľadu spotrebiteľa

  1. Title Inovácie v potravinárskom priemysle z pohľadu spotrebiteľa
    Parallel titleInnovations in the food industry from a consumer perspective
    Author infoIngrid Potisková
    Author Potisková Ingrid EUBOBFKIO - Katedra informatiky obchodných firiem OBF - zrušená
    Source document Nové technológie a postupy vo vzdelávaní, podnikaní a obchode : zborník vedeckých statí. S. 146-150 CD-ROM. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2016 / Červenka Peter ; Hlavatý Ivan ; Kásl Daniel ; Hečko Ivan. ISBN 978-80-225-4298-2
    Výstup z projektu VEGA 1/0635/14 Stav a perspektívy rozvoja trhu biopotravín, tradičných a regionálnych potravín na Slovensku
    NoteVEGA 1/0635/14
    Document kindschedule of articles from year books
    LanguageSlovak
    Country of EditionSlovak Republic
    systematics 338.439 - Potravinové hospodárstvo. Ekonomika výživy
    Keywords biopotraviny * potraviny modifikované geneticky * kvalita potravín * spotrebitelia * postoje * ochrana spotrebiteľa * potravinárstvo * potraviny * inovácia výrobkov
    AnnotationPrístup k problematike výroby potravín sa rozvetvuje do dvoch protichodných smerov. Jeden kladie dôraz na tradičné postupy, druhý na najmodernejšie technológie. Čo je pre budúcnosť najprijateľnejšie? Príspevok analyzuje jednotlivé trendy s cieľom poukázať na prínosy, prípadne negatíva týchto smerovaní.
    Public work categoryScientific titles in home noticed scientific year-books (not conference)
    DatabasePUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    References (1) - PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    No. of Archival CopyE16 01043-022, originál dokumentu

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.