Number of the records: 1
Sustainable consumption of bakery products; a challenge for Czech consumers and producers
Title Sustainable consumption of bakery products; a challenge for Czech consumers and producers Author info Tomáš Ratinger, Adam Tomka, Iveta Bošková Author Ratinger Tomáš Co-authors Tomka Adam Bošková Iveta Source document Agricultural economics. Vol. 62, no. 10 (2016), s. 447-458. - Prague : Czech academy of agricultural sciences, 2016. ISSN 0139-570X Document kind schedule of articles from periodics Language English Country of Edition Czech Republic systematics 663/664 - Potravinárstvo Keywords pekárenstvo * výrobky * spotreba obyvateľstva * spotreba udržateľná * odpad * odpadky * využitie odpadu * Česko Annotation Trvalo udržateľná spotreba pekárenských výrobkov, odpady pekárenských výrobkov - výzva pre spotrebiteľov a výrobcov v Česku. Database ARTICLES References PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika Bunches 2016: 7-12
File name Size Typ prístupu Plný text PDF 181.4 KB publicly available article
Number of the records: 1