Number of the records: 1  

Sustainable consumption of bakery products; a challenge for Czech consumers and producers

  1. Title Sustainable consumption of bakery products; a challenge for Czech consumers and producers
    Author infoTomáš Ratinger, Adam Tomka, Iveta Bošková
    Author Ratinger Tomáš
    Co-authors Tomka Adam
    Bošková Iveta
    Source document Agricultural economics. Vol. 62, no. 10 (2016), s. 447-458. - Prague : Czech academy of agricultural sciences, 2016. ISSN 0139-570X
    Document kindschedule of articles from periodics
    LanguageEnglish
    Country of EditionCzech Republic
    systematics 663/664 - Potravinárstvo
    Keywords pekárenstvo * výrobky * spotreba obyvateľstva * spotreba udržateľná * odpad * odpadky * využitie odpadu * Česko
    AnnotationTrvalo udržateľná spotreba pekárenských výrobkov, odpady pekárenských výrobkov - výzva pre spotrebiteľov a výrobcov v Česku.
    DatabaseARTICLES
    ReferencesPERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    Bunches2016: 7-12

    File nameSizeTyp prístupu
    Plný text PDF181.4 KBpublicly available
Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.