Number of the records: 1
Slovenské tradičné jedla ponúkané reštauráciami vo vybraných regiónoch Slovenska (Záhorie, Liptov a Šariš)
Title Slovenské tradičné jedla ponúkané reštauráciami vo vybraných regiónoch Slovenska (Záhorie, Liptov a Šariš) Parallel title Slovak traditional meals offered by restaurants in selected regions of Slovakia (Záhorie, Liptov and Saris) Author info Malgorzata A. Jarossová, Petra Benšová Author Jarossová Malgorzata Agnieszka EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená Co-authors Benšová Petra Source document Biopotraviny, tradičné a regionálne potraviny na Slovensku a v zahraničí : zborník vedeckých statí z medzinárodnej vedeckej konferencie : Bratislava 28. 11. 2016. S. 90-101 CD-ROM. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2016 / Jarossová Malgorzata Agnieszka ; Hlavatý Ivan ; Weiss Elżbieta ; Kačeňák Igor ; Biopotraviny, tradičné a regionálne potraviny na Slovensku a v zahraničí Medzinárodná vedecká konferencia. ISBN 978-80-225-4300-2 Výstup z projektu VEGA 1/0635/14 Stav a perspektívy rozvoja trhu biopotravín, tradičných a regionálnych potravín na Slovensku
Note VEGA 1/0635/14 Document kind schedule of articles from year books Language Slovak Country of Edition Slovak Republic systematics 640.2/.4 - Vedenie stravovacích zariadení. Vedenie ubytovacej a pohostinskej činnosti. Spoločné stravovanie. Ubytovanie Keywords jedlá * príprava jedál * potraviny * kvalita potravín * reštaurácie * gastronómia * regióny * Slovensko Annotation Faktory ovplyvňujúce fungovanie reštaurácii ponúkajúcich zákazníkom tradičné slovenské jedlá v troch regiónoch Slovenska. Kvalita a náročnosť prípravy jedál, bariéry spojené s prevádzkovaním reštaurácií. Prieskum záujmu o typické slovenské jedlá na našom trhu. Public work category Reports at home scientific conferences Database PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ No. of Archival Copy E16 01135-005, originál dokumentu
article
Number of the records: 1