Number of the records: 1
Porovnanie nutričnej hodnoty biopotravín s konvenčnými potravinami
Title Porovnanie nutričnej hodnoty biopotravín s konvenčnými potravinami Parallel title Comparison of the nutritional value of organic food with conventional food Author info Alica Lacková Author Lacková Alica EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená Source document Biopotraviny, tradičné a regionálne potraviny na Slovensku a v zahraničí : zborník vedeckých statí z medzinárodnej vedeckej konferencie : Bratislava 28. 11. 2016. S. 155-161 CD-ROM. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2016 / Jarossová Malgorzata Agnieszka ; Hlavatý Ivan ; Weiss Elżbieta ; Kačeňák Igor ; Biopotraviny, tradičné a regionálne potraviny na Slovensku a v zahraničí Medzinárodná vedecká konferencia. ISBN 978-80-225-4300-2 Výstup z projektu VEGA 1/0635/14 Stav a perspektívy rozvoja trhu biopotravín, tradičných a regionálnych potravín na Slovensku
Note VEGA 1/0635/14 Document kind schedule of articles from year books Language Slovak Country of Edition Slovak Republic systematics 658.56 - Kontrola akosti. Hospodárenie s nástrojmi. Hospodárenie s materiálom, surovinami a výrobkami Keywords potraviny * biopotraviny * kvalita potravín * poľnohospodárstvo ekologické * požiadavky na výrobky * kvalita výrobkov * hodnota Annotation Porovnanie nutričnej hodnoty a rozdiely medzi vybranými druhmi konvenčných potravín a biopotravín. Ciele ekologického poľnohospodárstva a tvorba trvalo udržateľného systému manažmentu poľnohospodárstva. Rešpektovanie prírodných systémov a cyklov, udržiavanie a zvyšovanie zdravia pôdy, vody, rastlín, zvierat a rovnováhy medzi nimi. Public work category Reports at home scientific conferences Database PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ No. of Archival Copy E16 01135-011, originál dokumentu
article
Number of the records: 1