Number of the records: 1  

Tradičná talianska kuchyňa a jej propagácia pomocou mobilných aplikácií

  1. Title Tradičná talianska kuchyňa a jej propagácia pomocou mobilných aplikácií
    TranslationTraditional Italian cuisine and its promotion using mobile applications
    Author infoMalgorzata A. Jarossová
    Author Jarossová Malgorzata Agnieszka EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená
    Source document Studia commercialia Bratislavensia : scientific journal of Faculty of Commerce, University of Economics in Bratislava : vedecký časopis Obchodnej fakulty Ekonomickej univerzity v Bratislave. Roč. 9, č. 34 (2016), s. 127-142. - Bratislava : Obchodná fakulta Ekonomickej univerzity v Bratislave, 2016. ISSN 1337-7493
    Výstup z projektu VEGA 1/0635/14 Stav a perspektívy rozvoja trhu biopotravín, tradičných a regionálnych potravín na Slovensku
    NoteVEGA 1/0635/14
    Document kindschedule of articles from periodics
    LanguageSlovak
    Country of EditionSlovak Republic
    systematics 339.138 - Marketing
    Keywords aplikácie mobilné * Taliansko * gastronómia * kvalita tovaru * stratégia marketingová
    AnnotationIdentifikácia jedál a potravinárskych výrobkov špecifických pre dané regióny severného a stredného Talianska a mobilných aplikácií, ktoré propagujú taliansku kuchyňu.
    Public work categoryScientific titles in home not carented magazines and other year-books
    DatabasePUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    No. of Archival CopyE16 01154-002, originál dokumentu
    ReferencesPERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    Bunches2016: 33-36

    File nameSizeTyp prístupu
    Archív publikačnej činnosti387.7 KBverejne dostupné
Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.