Number of the records: 1  

Špecifický charakter inovácií v potravinárskom priemysle

  1. Title Špecifický charakter inovácií v potravinárskom priemysle
    Parallel titleSpecific character of innovation in the food industry
    Author infoAlica Lacková
    Author Lacková Alica EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená
    Source document Inovácie v podnikateľskom prostredí II 2016 : zborník vedeckých statí. S. 63-67 CD-ROM. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2016 / Donovalová Alena ; Leščáková Martina ; Gondárová Jana. ISBN 978-80-225-4299-9
    NoteVEGA 1/0670/16
    Document kindschedule of articles from year books
    LanguageSlovak
    Country of EditionSlovak Republic
    systematics 663/664 - Potravinárstvo
    Keywords priemysel potravinársky * potravinárstvo * inovácia * stratégia inovačná * investície * politika priemyselná * výroba priemyselná
    AnnotationSúčasný potravinársky priemysel v ekonomike Slovenska. Spracovanie poľnohospodárskych produktov a investície do modernizácie, inovácií a ekologizácie výroby. Význam inovácií v potravinárskom priemysle na Slovensku a charakterizovanie jeho špecifík.
    Public work categoryScientific titles in home noticed scientific year-books (not conference)
    DatabasePUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    No. of Archival CopyE16 01548-009, originál dokumentu

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.