Number of the records: 1  

Ovčí hrudkový syr - salašnícky

  1. Title Ovčí hrudkový syr - salašnícky
    Author infoAlena Donovalová
    Author Donovalová Alena EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená
    Source documentStav a perspektívy rozvoja trhu potravín, tradičných a regionálnych potravín v Európskej únii a na Slovensku : špecifikácie výrobkov. S. 1-4 [4,56 NS] online. - Bratislava : Obchodná fakulta Ekonomickej univerzity v Bratislave, 2016
    Výstup z projektu VEGA 1/0635/14 Stav a perspektívy rozvoja trhu biopotravín, tradičných a regionálnych potravín na Slovensku
    NoteVEGA 1/0635/14
    Document kindschedule of articles from year books
    LanguageSlovak
    Country of EditionSlovak Republic
    Keywords potraviny * mlieko * pôvod tovaru * regióny * Slovensko * výroba * história * označovanie tovarov * kvalita výrobkov * značky kvality
    Public work categoryWorks carried in Internet
    DatabasePUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    No. of Archival CopyE16 01602-028, online

    File nameSizeTyp prístupu
    Plný text PDF874.3 KBverejne dostupné
Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.