Number of the records: 1  

Effect of Farming System on Colour Components of Wheat Noodles

  1. Title Effect of Farming System on Colour Components of Wheat Noodles
    TranslationVplyv poľnohospodárskeho systému na farebné zložky pšeničných cestovín
    Author infoMagdaléna Lacko-Bartošová, Lucia Lacko-Bartošová
    Author Lacko-Bartošová Magdaléna
    Co-authors Lacko-Bartošová Lucia EUBFNHKIV - Katedra aplikovanej informatiky a výpočtovej techniky FNH - zrušená od 1.1.2024
    Source document Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences. Vol. 10, no. 1 (2016), pp. 413-417 online. - Nitrianske Hrnciarovce : Association HACCP Consulting. ISSN 1337-0960
    NoteITMS 26 220 220 115. - Registrovaný: Scopus
    Document kindschedule of articles from periodics
    LanguageEnglish
    Country of EditionSlovak Republic
    systematics 663/664 - Potravinárstvo
    Keywords potravinárstvo * potraviny * pšenica * analýza komparatívna * poľnohospodárstvo * poľnohospodárstvo ekologické
    AnnotationFarba cestovín, ako dôležitý faktor pri nákupnom rozhodovaní spotrebiteľa. Farba cestovín z ozimnej pšenice, vypestovanej v ekologickom a integrovanom systéme rastlinnej produkcie pre hnojenú i nehnojenú úrodu v rokoch 2009, 2010 a 2011. Hodnotenie cestovín z bielej a celozrnnej múky pomocou spektrokolorimetra.
    Public work categoryADN
    Registered inSCOPUS
    DatabasePUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    No. of Archival CopyE17 00085-001, online

    File nameSizeTyp prístupu
    Plný text PDF522.3 KBverejne dostupné
Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.