Number of the records: 1
Effect of Farming System on Colour Components of Wheat Noodles
Title Effect of Farming System on Colour Components of Wheat Noodles Translation Vplyv poľnohospodárskeho systému na farebné zložky pšeničných cestovín Author info Magdaléna Lacko-Bartošová, Lucia Lacko-Bartošová Author Lacko-Bartošová Magdaléna Co-authors Lacko-Bartošová Lucia EUBFNHKIV - Katedra aplikovanej informatiky a výpočtovej techniky FNH - zrušená Source document Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences. Vol. 10, no. 1 (2016), pp. 413-417 online. - Nitrianske Hrnciarovce : Association HACCP Consulting. ISSN 1337-0960 Note ITMS 26 220 220 115. - Registrovaný: Scopus Document kind schedule of articles from periodics Language English Country of Edition Slovak Republic systematics 663/664 - Potravinárstvo Keywords potravinárstvo * potraviny * pšenica * analýza komparatívna * poľnohospodárstvo * poľnohospodárstvo ekologické Annotation Farba cestovín, ako dôležitý faktor pri nákupnom rozhodovaní spotrebiteľa. Farba cestovín z ozimnej pšenice, vypestovanej v ekologickom a integrovanom systéme rastlinnej produkcie pre hnojenú i nehnojenú úrodu v rokoch 2009, 2010 a 2011. Hodnotenie cestovín z bielej a celozrnnej múky pomocou spektrokolorimetra. Public work category ADN Registered in SCOPUS Database PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ No. of Archival Copy E17 00085-001, online
File name Size Typ prístupu Plný text PDF 522.3 KB verejne dostupné article
Number of the records: 1