Number of the records: 1  

The Specificity of knowledge management in the food industry in Poland

  1. Title The Specificity of knowledge management in the food industry in Poland
    Parallel titleSpecifičnost znalostního managementu v polském potravinářském průmyslu
    TranslationŠpecifickosť znalostného manažmentu v poľskom potravinárskom priemysle
    Author infoKrzysztof Firlej, Dariusz Żmija
    Author Firlej Krzysztof
    Co-authors Żmija Dariusz
    Source document E+M. Ekonomie a management : vědecký ekonomický časopis. Roč. 20, č. 1 (2017), pp. 83-97. - Liberec : Ekonomická fakulta Technické univerzity v Liberci, 2017. ISSN 1212-3609
    NoteNational Centre for Science in Poland 2011/01/B/HS4/06302
    Document kindschedule of articles from periodics
    LanguageEnglish
    Country of EditionCzech Republic
    Keywords priemysel potravinársky * potravinárstvo * manažment znalostný * kapitál intelektuálny * vedomosti * Poľsko * prieskum
    AnnotationAnalýza (implementácie) znalostného manažmentu v poľskom potravinárskom sektore v období 2007-2013. Zdroje získavania znalostí.
    DatabaseARTICLES
    ReferencesPERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    Bunches2017: 1-4

    File nameSizeTyp prístupu
    Plný text PDF2.5 MBverejne dostupné
Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.