Number of the records: 1  

Ako sa šéfkuchár naučil farmárčiť

  1. Title Ako sa šéfkuchár naučil farmárčiť
    Author infoJarmila Horváthová
    Author Horváthová Jarmila
    Source document Trend : týždenník o ekonomike a podnikaní. Roč. 27, č. 19 (11. mája 2017), s. 40-43. - Bratislava : News and Media Holding, 2017. ISSN 1335-0684
    Document kindschedule of articles from periodics
    LanguageSlovak
    Country of EditionSlovak Republic
    Keywords podnikanie * podnikatelia * reštaurácie * gastronómia * farmy * produkty * chov zvierat * potraviny * kvalita * Slovensko
    AnnotationUnikát v slovenskej gastronómii - reštaurácia Afrodita v Čereňanoch pri Partizánskom. Marián Filo - šéfkuchár a majiteľ v jednej osobe. Rozšírenie podnikania a vybudovanie vlastnej farmy. Inšpirácia v zahraničí. Takmer všetky použité suroviny z vlastnej produkcie. Na čo si majú dať reštaurácie pozor.
    DatabaseARTICLES
    ReferencesPERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    Bunches2017: 11-20 + 9 príl.

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.