Number of the records: 1  

K potenciálu a o možnostiach využívania ciroka cukrového

  1. Title K potenciálu a o možnostiach využívania ciroka cukrového
    Parallel titlePotential and the possibilities of the use of sorgum
    Author infoM. Stričík, J. Husťák, O. Sokol
    Author Stričík Michal EUBPHFKEK - Katedra ekonómie PHF - zrušené
    Co-authors Husťák Ján
    Sokol Ondrej
    Source documentK aspektom v jednotlivých prierezových oblastiach pôdohospodárstva : zborník odborných príspevkov zo školských, odborno-vedeckých a popularizačných podujatí konaných v roku 2016 Strednou odbornou školou poľnohospodárstva a služieb na vidieku organizovaných v Košiciach a vo Viničkách. S. 60-62. - Košice : Stredná odborná škola poľnohospodárstva a služieb na vidieku, 2016 / Kačániová Miroslava ; Sudzina Marián. ISBN 978-80-972561-7-3
    Document kindschedule of articles from year books
    LanguageSlovak
    Country of EditionSlovak Republic
    Keywords poľnohospodárstvo * potravinárstvo * krmoviny * cukor * plodiny poľnohospodárske
    AnnotationCirok cukrový je hodnotná, hospodársky významná plodina využívaná najmä v potravinárskom priemysle. Ekonomicky efektívna plodina z dôvodov nižších materiálových nákladov. Využitie ako kŕmnej plodiny pre ovce a hovädzí dobytok a postupné začleňovanie na výrobu etanolu a bioplynov v bioenergetike. Biologicky hodnotné látky v ciroku.
    Public work categoryScientific works in not noticed year-books from home undertakings, home year-books
    DatabasePUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    No. of Archival CopyE17 00314-001, kópia plného textu

    File nameSizeTyp prístupu
    Archív publikačnej činnosti3 MBz IP adresy SEK po prihlásení
Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.