Number of the records: 1  

Kvalita ako významný faktor konkurencieschopnosti vybraných potravinárskych produktov Slovenska v európskom hospodárskom priestore, s dôrazom na krajiny Vyšehradskej štvorky

  1. Title Kvalita ako významný faktor konkurencieschopnosti vybraných potravinárskych produktov Slovenska v európskom hospodárskom priestore, s dôrazom na krajiny Vyšehradskej štvorky : dizertačná práca
    Author infoVanda Rogovská, školiteľ: Alica Lacková
    Author Rogovská Vanda EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená
    Another authors Lacková Alica (Školiteľ (konzultant)) EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená
    Corporation Obchodná fakulta EU . Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru
    Issue dataBratislava, 2017. - 139 s.
    Document kindpráce dizertačné doktorandské (PhD., Dr.)
    LanguageSlovak
    Country of EditionSlovak Republic
    systematics 620.2 - Náuka o tovare. Tovaroznalectvo
    Keywords priemysel vinársky * konkurencieschopnosť * víno * kvalita * trh medzinárodný * porovnanie medzinárodné * potravinárstvo * vinohradníctvo * kvalita potravín * analýza swot * Slovensko * Európa
    Public work categoryQualificational works (thesis, habilitation, atestation...)
    DatabasePUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    Copy count1, currently available 0, at library only 1
    Call number896154

    File nameSizeTyp prístupu
    Elektronická verzia práce3.3 MBz IP adresy EU po prihlásení
    Call numberLocationSublocationInfo
    896154SEKČasopisecká študovňaIn-Library Use Only

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.