Number of the records: 1
Kvalita ako významný faktor konkurencieschopnosti vybraných potravinárskych produktov Slovenska v európskom hospodárskom priestore, s dôrazom na krajiny Vyšehradskej štvorky
Title Kvalita ako významný faktor konkurencieschopnosti vybraných potravinárskych produktov Slovenska v európskom hospodárskom priestore, s dôrazom na krajiny Vyšehradskej štvorky : dizertačná práca Author info Vanda Rogovská, školiteľ: Alica Lacková Author Rogovská Vanda EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená Another authors Lacková Alica (Školiteľ (konzultant)) EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená Corporation Obchodná fakulta EU . Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru Issue data Bratislava, 2017. - 139 s. Document kind práce dizertačné doktorandské (PhD., Dr.) Language Slovak Country of Edition Slovak Republic systematics 620.2 - Náuka o tovare. Tovaroznalectvo Keywords priemysel vinársky * konkurencieschopnosť * víno * kvalita * trh medzinárodný * porovnanie medzinárodné * potravinárstvo * vinohradníctvo * kvalita potravín * analýza swot * Slovensko * Európa Public work category Qualificational works (thesis, habilitation, atestation...) Database PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ Copy count 1, currently available 0, at library only 1 Call number 896154
File name Size Typ prístupu Elektronická verzia práce 3.3 MB z IP adresy EU po prihlásení book
Call number Location Sublocation Info 896154 SEK Časopisecká študovňa In-Library Use Only
Number of the records: 1