Number of the records: 1  

Heterogeneity and Efficiency of Food Processing Companies in the Czech Republic

  1. Title Heterogeneity and Efficiency of Food Processing Companies in the Czech Republic
    Author infoTamara Rudinskaya
    Author Rudinskaya Tamara
    Source document Agricultural economics. Vol. 63, no. 9 (2017), s. 411-420. - Prague : Czech academy of agricultural sciences, 2017. ISSN 0139-570X
    NoteRegistrovaný: Web of Science. - Registrovaný: Scopus
    Document kindschedule of articles from periodics
    LanguageEnglish
    Country of EditionCzech Republic
    Keywords priemysel potravinársky * firmy * výkonnosť podniku * efektívnosť * funkcie produkčné * modely * Česko
    AnnotationHeterogenita a efektívnosť podnikov potravinárskeho priemyslu v ČR. Model neefektívnych efektov. Marginálne efekty
    Registered inWOS
    Registered inSCOPUS
    DatabaseARTICLES
    ReferencesPERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    Bunches2017: 7-12

    File nameSizeTyp prístupu
    Plný text PDF173 KBpublicly available
Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.