Number of the records: 1
Heterogeneity and Efficiency of Food Processing Companies in the Czech Republic
Title Heterogeneity and Efficiency of Food Processing Companies in the Czech Republic Author info Tamara Rudinskaya Author Rudinskaya Tamara Source document Agricultural economics. Vol. 63, no. 9 (2017), s. 411-420. - Prague : Czech academy of agricultural sciences, 2017. ISSN 0139-570X Note Registrovaný: Web of Science. - Registrovaný: Scopus Document kind schedule of articles from periodics Language English Country of Edition Czech Republic Keywords priemysel potravinársky * firmy * výkonnosť podniku * efektívnosť * funkcie produkčné * modely * Česko Annotation Heterogenita a efektívnosť podnikov potravinárskeho priemyslu v ČR. Model neefektívnych efektov. Marginálne efekty Registered in WOS Registered in SCOPUS Database ARTICLES References PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika Bunches 2017: 7-12
File name Size Typ prístupu Plný text PDF 173 KB publicly available article
Number of the records: 1