Number of the records: 1  

Vojto Artz prezidentom Slovenského zväzu kuchárov a cukrárov

  1. Title Vojto Artz prezidentom Slovenského zväzu kuchárov a cukrárov
    Author infoLea Lisá, Vojto Artz
    Author Lisá Lea (Interwiewer)
    Co-authors Artz Vojto (Interviewee)
    Source document Hotelier : direct-mailový časopis pre majiteľov a riaditeľov hotelov, penziónov a reštaurácií. Roč. 12, č. jar (2018), s. 70-71. - Žilina : Direct press, 2018. ISSN 1337-0545
    Document kindschedule of articles from periodics
    LanguageSlovak
    Country of EditionSlovak Republic
    Keywords gastronómia * reštaurácie * zamestnanci * kvalifikácia * vzdelávanie duálne * školy stredné odborné * organizácie
    AnnotationRozhovor s prezidentom Slovenského zväzu kuchárov a cukrárov o problémoch slovenskej gastronómie, nedostatku kvalifikovaných kuchárov, cukrárov, o nepostačujúcom vybavení kuchýň, o gastronomickej kultúre Slovenska, o odbornom vzdelávaní, o význame duálneho vzdelávania mladých, o motivácii pracovníkov a o plánoch na poste prezidenta SZKC.
    DatabaseARTICLES
    ReferencesPERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    Bunches2018: jar-jeseň

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.