Number of the records: 1  

Market Structure and Competition in Transition: Results from a Spatial Analysis

  1. Title Market Structure and Competition in Transition: Results from a Spatial Analysis
    TranslationŠtruktúra trhu a konkurencia počas transformácie: výsledky z priestorovej analýzy
    Author infoMartin Lábaj, Karol Morvay, Peter Silanič, Christoph Weiss, Biliana Yontcheva
    Author Lábaj Martin EUBFNHKHP - Katedra hospodárskej politiky FNH
    Co-authors Morvay Karol EUBFNHKHP - Katedra hospodárskej politiky FNH
    Silanič Peter EUBFNHKHP - Katedra hospodárskej politiky FNH
    Weiss Christoph
    Yontcheva Biliana
    Source document Applied Economics. Vol. 50, no. 15 (2018), pp. 1694-1715 online. - London : Taylor & Francis. ISSN 1466-4283
    DOI 10.1080/00036846.2017.1374535
    NoteAustrian National Bank (OeNB) Anniversary Fund [16016]. - European Union OP Education [26140230005]. - Registrovaný: Scopus
    Document kindschedule of articles from periodics
    LanguageEnglish
    Country of EditionGreat Britain
    Keywords trh * súťaž hospodárska * konkurencia * transformácia * podnik * organizácia * analýza empirická * regióny * regióny ekonomické * Slovensko * Československo * bariéry podnikania * spillover
    AnnotationTransformácia na Slovensku a popis trhu: makroekonomické zmeny, odvetvia služieb. Prvé mikroúrovňové (nepriame) empirické dôkazy o zmenách vstupných bariér, determinantoch ziskovosti podniku a povahe konkurencie v tranzitívnej ekonomike. Empirická analýza na 4 povolaniach (predajcovia automobilov, elektrikári, inštalatéri a reštaurácie) v približne 2 900 regionálnych sub-trhoch na Slovensku v 3 časových obdobiach (1995, 2001 a 2010).
    Public work categoryScientific titles in foreign carented magazines and noticed year-books
    Registered inWOS
    Registered inSCOPUS
    DatabasePUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    No. of Archival CopyE18 00073-001, online

    File nameSizeTyp prístupu
    Archív publikačnej činnosti2.2 MBverejne dostupné
Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.