Number of the records: 1  

Pivo ako životný štýl, alebo reštauračné pivovary sú v kurze

  1. Title Pivo ako životný štýl, alebo reštauračné pivovary sú v kurze
    Author infoDaniela Palušová
    Author Palušová Daniela
    Source document Hotelier : direct-mailový časopis pre majiteľov a riaditeľov hotelov, penziónov a reštaurácií. Roč. 12, č. leto (2018), s. 86-90. - Žilina : Direct press, 2018. ISSN 1337-0545
    Document kindschedule of articles from periodics
    LanguageSlovak
    Country of EditionSlovak Republic
    Keywords reštaurácie * pivo * pivovary * služby * kvalita * marketing * výhody konkurenčné
    AnnotationPodobne ako vínna turistika, začínajú aj pivovary otvárať svoje brány pre verejnosť. Čoraz viac sa na trhu presadzujú malé a reštauračné pivovary. Malé pivovary sa snažia ísť cestou starých receptúr a tradičných pracovných postupov. Výhodou je aj priestor na experimentovanie. Trendom je byť svojský a originálny. Hotel Loft v centre Bratislavy stavil na koncept pivovarskej reštaurácie, čo je aj jeho konkurenčnou výhodou.
    DatabaseARTICLES
    ReferencesPERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    Bunches2018: jar-jeseň

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.