Number of the records: 1  

Ocena i propozycje doskonalenia działań w zakresie bezpieczeństwa i higieny pracy w wybranym przedsiębiorstwie spożywczym

  1. Title Ocena i propozycje doskonalenia działań w zakresie bezpieczeństwa i higieny pracy w wybranym przedsiębiorstwie spożywczym
    Parallel titleEvaluation and Proposals for Improvement of Activities in the Field of Occupational Health and Safety in a Selected Food Enterprise
    TranslationHodnotenie a návrhy na zlepšenie v oblasti bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci vo vybranej potravinárskej spoločnosti
    Author infoMalgorzata A. Jarossová
    Author Jarossová Malgorzata Agnieszka EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená
    Source documentWarunki środowiska pracy a zdrowie pracowników. T. 4, s. 237-256 [1,22 AH]. - Wałbrzych : Wydawnictwo Uczelniane Państwowej Wyższej Szkoły Zawodowej im. Angelusa Silesiusa w Wałbrzychu, 2018 / Cież Józef ; Pawlak Halina. ISBN 978-83-63839-59-8
    Document kindschedule of articles from year books
    LanguagePolish
    Country of EditionPoland
    Keywords bezpečnosť potravinová * bezpečnosť práce * ochrana zdravia * potravinárstvo * podnik * Poľsko * systémy riadenia * normy * normy ISO
    AnnotationHodnotenie súčasných aktivít v oblasti bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci v potravinárskom podniku v provincii Wielkopolska. Povinnosti zamestnávateľa a zamestnancov, usmernenia na zlepšovanie v súvislosti s implementáciou systému riadenia podľa normy PN-N-18001 a integráciou s normou ISO 22000.
    Public work categoryScientific titles in foreign noticed scientific year-books (not conference)
    DatabasePUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    No. of Archival CopyE18 00281-001, kópia plného textu

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.