Number of the records: 1  

Food Safety Management System ISO 22000 on the Example of the Polish Poultry Company

  1. Title Food Safety Management System ISO 22000 on the Example of the Polish Poultry Company
    TranslationSystém manažmentu bezpečnosti potravín ISO 22000 na príklade poľskej hydinárskej spoločnosti
    Author infoMalgorzata A. Jarossová
    Author Jarossová Malgorzata Agnieszka EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená
    Source document Enterprise and Human Resource Management as Areas of Innovations : Monograph. Pp. 40-61 [1,05 AH]. - Częstochowa : Oficyna Wydawnicza Stowarzyszenia Menedżerów Jakości i Produkcji, 2018 / Cierniak-Emerych Anna ; Dziuba Szymon ; Pietroń-Pyszczek Agata ; Bodak Andrzej ; Ulewicz Robert ; Blašková Martina. ISBN 978-83-63978-74-7
    NoteVEGA 1/0670/16
    Document kindrozpis článkov z kníh
    LanguageEnglish
    Country of EditionPoland
    Keywords bezpečnosť potravinová * potravinárstvo * potraviny * kontrola kvality * riadenie kvality * podnik * normy ISO * štandardy * kvalita * kvalita potravín * Poľsko * kontrola kvality * dodávatelia * suroviny
    AnnotationOpis systému riadenia bezpečnosti potravín podľa normy ISO 22000 vo vybranom hydinárskom podniku v Poľsku. Program predpokladov, operačný program predpokladov s dôrazom na kontrolné body (CP) a kritické kontrolné body (CCP), plán HACCP. Kvalifikácia a hodnotenie dodávateľov, kontrola kvality surovín a tovaru.
    Public work categoryScientific titles in foreign noticed scientific year-books (not conference)
    DatabasePUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    References (1) - PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    No. of Archival CopyE18 00287-002, online

    File nameSizeTyp prístupu
    Plný text PDF324.3 KBz IP adresy SEK po prihlásení
Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.