Number of the records: 1  

Francúzska gastronómia ako súčasť umenia žiť

  1. Title Francúzska gastronómia ako súčasť umenia žiť
    Parallel titleFrench Gastronomy as a Part of the Art of Living
    Author infoElena Melušová
    Author Melušová Elena EUBFAJKRS - Katedra románskych a slovanských jazykov FAJ
    Source document Cudzie jazyky v premenách času IX : recenzovaný zborník príspevkov z medzinárodnej vedeckej konferencie, 9. november 2018, (Bratislava, Slovensko). S. 423-431 CD-ROM. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2019 / Kvapil Roman ; Štefančík Radoslav ; Šajgalíková Helena ; Cudzie jazyky v premenách času IX Medzinárodná vedecká konferencia. ISBN 978-80-225-4614-0
    Document kindschedule of articles from year books
    LanguageSlovak
    Country of EditionSlovak Republic
    Keywords Francúzsko * kultúra * gastronómia * stolovanie * história
    AnnotationPredstavenie francúzskej gastronómie a umenia stolovať od doby Ľudovíta XIV., kde sa utvárala kultúra stolovania. Uvedenie typických špecialít, ktoré sa stali symbolmi francúzskej kultúry. Premeny stolovania pod vplyvom historických udalostí.
    Public work categoryReports at home scientific conferences
    DatabasePUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    No. of Archival CopyE19 00188-006, kópia plného textu

    File nameSizeTyp prístupu
    Plný text PDF177.8 KBz IP adresy SEK po prihlásení
Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.