Number of the records: 1  

Reporting on CSR and Ethical and Sustainable Management in Food Industry in Slovakia As an EU Member

  1. Title Reporting on CSR and Ethical and Sustainable Management in Food Industry in Slovakia As an EU Member : Chapter 13
    TranslationPodávanie správ o CSR a etickom a udržateľnom riadení v potravinárskom priemysle na Slovensku ako člena EÚ : Kapitola 13
    Author infoRenata Paksiova, Kornélia Lovciová
    Author Pakšiová Renáta EUBFHIKUA - Katedra účtovníctva a audítorstva FHI
    Co-authors Lovciová Kornélia EUBFHIKUA - Katedra účtovníctva a audítorstva FHI
    Source document Ethical and Sustainable Supply Chain Management in a Global Context. Pp. 199-219 [2,16 AH]. - Hershey : IGI Global, 2019 / Akkucuk Ulas. ISBN 9781522589716
    NoteAPVV-16-0602
    Document kindrozpis článkov z kníh
    LanguageEnglish
    Country of EditionUnited States of America
    Keywords potravinárstvo * reporting * správy výročné * audit * etika * zodpovednosť podniku spoločenská * Slovensko * analýza kvalitatívna * analýza kvantitatívna
    AnnotationPotravinársky priemysel v SR, plán a ciele rozvoja v období 2014-2020. Teoretická analýza požiadaviek na vykazovania nefinančných informácií v potravinárstve. Analýza výročných podnikových správ v štruktúre SK NACE za rok 2017 v kontexte etiky a spoločenskej zodpovednosti podniku. Účtovné jednotky s povinnosťou zostavovať výročnú správu. Obsah výročnej správy. Jednotky vykazujúce nefinančné informácie. Overenie výročnej správy audítorom.
    Public work categoryChapters in scientific monography issued in foreign editorship
    DatabasePUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    References (1) - PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    No. of Archival CopyE19 00217-002, kópia plného textu