Number of the records: 1  

Aktuálne trendy v manažmente

  1. Title Aktuálne trendy v manažmente [elektronický zdroj] : recenzovaný zborník vedeckých prác
    Author infoZuzana Joniaková a kol., redakčné a zostaviteľské práce: Paulína Paprskárová, vedeckí recenzenti: Zdenko Stacho, Dušan Masár
    Another authors Paprskárová Paulína (Compiler) EUBFPMKPM - Katedra manažmentu FPM
    Stacho Zdenko (Recenzent)
    Masár Dušan (Recenzent)
    Issue dataČeské Budějovice : Vysoká škola evropských a regionálních studií VŠERS , 2019. - CD-ROM 235 s. [12,9 AH]
    Issue1. vydanie
    ISBN978-80-7556-058-2
    NoteVEGA 1/0109/17. - VEGA 1/0135/17. - VEGA 1/0631/19. - VEGA 1/0412/19. - VEGA 1/0309/18. - VEGA 1/0447/19
    Document kindmiscellanea
    LanguageSlovak, English
    Country of EditionCzech Republic
    systematics 65.012.4 - Technika a metódy riadenia. Riadenie. Vedenie. Autorita
    Keywords manažment * podnikanie * zamestnanci * modely * siete sociálne * riadenie znalostí * benefity * vzdelávanie * výkony pracovné * zlučovanie podnikov * stratégia podnikateľská * manažéri * kontrola * výhody konkurenčné * podnik malý * podnik stredný * stratégia podnikateľská * porovnanie medzinárodné * softvér * organizácia práce * modely podnikateľské * manažment personálny * konkurencieschopnosť * inovácia * start-up
    Public work categoryEditorial and reported works (bibliographies, magazines, encyclopedies, catalogs, dictionaries, year-books...)
    DatabasePUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    Copy count3, currently available 0, at library only 1
    References (22) - PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    Call number909203-909205
    No. of Archival CopyE19 00586-001, kópia plného textu

    File nameSizeTyp prístupu
    Plný text PDF3.5 MBz IP adresy EU po prihlásení
    electonic book

    electonic book

    Call numberLocationSublocationInfo
    909203SEKVšeobecná študovňaIn-Library Use Only
    909204SEKSklad knižničného fonduborrowed
    909205SEKSklad knižničného fonduborrowed
Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.