Number of the records: 1  

Organic Food in Slovak Social Catering Facilities

  1. Title Organic Food in Slovak Social Catering Facilities
    TranslationBiopotraviny v slovenských zariadeniach spoločného stravovania
    Author infoAlica Lacková, Marta Karkalíková, Paulína Krnáčová
    Author Lacková Alica EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená
    Co-authors Karkalíková Marta EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená
    Krnáčová Paulína EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená
    Source document Innowacje w kształtowaniu jakości produktów żywnościowych. S. 155-163. - Radom : Sieć Badawcza Łukasiewicz - Instytut Technologii Eksploatacji, 2019 / Miśniakiewicz Małgorzata ; Halagarda Michał ; Krzywonos Małgorzata ; Kudełka Wanda. ISBN 978-83-7789-594-8
    NoteVEGA 1/0543/18
    Document kindschedule of articles from year books
    LanguageEnglish
    Country of EditionPoland
    Keywords biopotraviny * stravovanie spoločné * štýl životný * agropotravinárstvo * rozvoj trvalo udržateľný
    AnnotationNázory a postoje majiteľov reštaurácií na použitie biopotravín pre prípravu jedál. Tri skupiny potenciálnych zákazníkov biopotravín. Stanovenie dôvodov pre spracovanie farmárskych surovín v stravovacích zariadeniach.
    Public work categoryScientific titles in foreign noticed scientific year-books (not conference)
    DatabasePUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    No. of Archival CopyE19 00640-002, kópia plného textu

    File nameSizeTyp prístupu
    Plný text PDF20.4 MBfrom the SEK IP address after logging in
Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.