Number of the records: 1
Organic Food in Slovak Social Catering Facilities
Title Organic Food in Slovak Social Catering Facilities Translation Biopotraviny v slovenských zariadeniach spoločného stravovania Author info Alica Lacková, Marta Karkalíková, Paulína Krnáčová Author Lacková Alica EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená Co-authors Karkalíková Marta EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená Krnáčová Paulína EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená Source document Innowacje w kształtowaniu jakości produktów żywnościowych. S. 155-163. - Radom : Sieć Badawcza Łukasiewicz - Instytut Technologii Eksploatacji, 2019 / Miśniakiewicz Małgorzata ; Halagarda Michał ; Krzywonos Małgorzata ; Kudełka Wanda. ISBN 978-83-7789-594-8 Note VEGA 1/0543/18 Document kind schedule of articles from year books Language English Country of Edition Poland Keywords biopotraviny * stravovanie spoločné * štýl životný * agropotravinárstvo * rozvoj trvalo udržateľný Annotation Názory a postoje majiteľov reštaurácií na použitie biopotravín pre prípravu jedál. Tri skupiny potenciálnych zákazníkov biopotravín. Stanovenie dôvodov pre spracovanie farmárskych surovín v stravovacích zariadeniach. Public work category Scientific titles in foreign noticed scientific year-books (not conference) Database PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ No. of Archival Copy E19 00640-002, kópia plného textu
File name Size Typ prístupu Plný text PDF 20.4 MB from the SEK IP address after logging in article
Number of the records: 1