Number of the records: 1
Corporate Social Responsibility by Food Industry Undertakings in the Slovak Republic
Title Corporate Social Responsibility by Food Industry Undertakings in the Slovak Republic Translation Spoločná zodpovednosť potravinárskych podnikov v Slovenskej republike Author info Renáta Pakšiová, Kornélia Lovciová Author Pakšiová Renáta EUBFHIKUA - Katedra účtovníctva a audítorstva FHI Co-authors Lovciová Kornélia EUBFHIKUA - Katedra účtovníctva a audítorstva FHI Source document ITEMA 2018: Recent Advances in Information Technology, Tourism, Economics, Management and Agriculture : Proceedings of Second International Scientific Conference, November 8, 2018, Graz University of Technology, (Graz, Austria). pp. 699-706 online. - Belgrade : Association of Economists and Managers of the Balkans, 2018 / Bevanda Vuk ; ITEMA 2018: Recent Advances in Information Technology, Tourism, Economics, Management and Agriculture International Scientific Conference. ISBN 978-86-80194-13-4 Note VEGA 1/0512/16 Document kind schedule of articles from year books Language English Country of Edition Serbia Keywords správy výročné * potravinárstvo * rozvoj trvalo udržateľný * zodpovednosť podniku spoločenská * Slovensko Annotation Kvantitatívna analýza vykazovania nefinančných informácií v potravinárskom priemysle na Slovensku v zmysle platnej legislatívy. Snaha o dosiahnutie udržateľného rozvoja v ekonomickej, sociálnej a environmentálnej sfére. Public work category Reports at international scientific conferences Database PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ No. of Archival Copy E18 00951-008, kópia plného textu
File name Size Typ prístupu PDF zabezpečené 456.8 KB available after login article
Number of the records: 1