Number of the records: 1  

Corporate Social Responsibility by Food Industry Undertakings in the Slovak Republic

  1. Title Corporate Social Responsibility by Food Industry Undertakings in the Slovak Republic
    TranslationSpoločná zodpovednosť potravinárskych podnikov v Slovenskej republike
    Author infoRenáta Pakšiová, Kornélia Lovciová
    Author Pakšiová Renáta EUBFHIKUA - Katedra účtovníctva a audítorstva FHI
    Co-authors Lovciová Kornélia EUBFHIKUA - Katedra účtovníctva a audítorstva FHI
    Source document ITEMA 2018: Recent Advances in Information Technology, Tourism, Economics, Management and Agriculture : Proceedings of Second International Scientific Conference, November 8, 2018, Graz University of Technology, (Graz, Austria). pp. 699-706 online. - Belgrade : Association of Economists and Managers of the Balkans, 2018 / Bevanda Vuk ; ITEMA 2018: Recent Advances in Information Technology, Tourism, Economics, Management and Agriculture International Scientific Conference. ISBN 978-86-80194-13-4
    NoteVEGA 1/0512/16
    Document kindschedule of articles from year books
    LanguageEnglish
    Country of EditionSerbia
    Keywords správy výročné * potravinárstvo * rozvoj trvalo udržateľný * zodpovednosť podniku spoločenská * Slovensko
    AnnotationKvantitatívna analýza vykazovania nefinančných informácií v potravinárskom priemysle na Slovensku v zmysle platnej legislatívy. Snaha o dosiahnutie udržateľného rozvoja v ekonomickej, sociálnej a environmentálnej sfére.
    Public work categoryReports at international scientific conferences
    DatabasePUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    No. of Archival CopyE18 00951-008, kópia plného textu

    File nameSizeTyp prístupu
    PDF zabezpečené456.8 KBavailable after login
Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.