Number of the records: 1  

Náklady a tvorba cien v reštauračnom zariadení

  1. Title Náklady a tvorba cien v reštauračnom zariadení
    Author infoZuzana Kudlová
    Author Kudlová Zuzana EUBPHFKRP - Katedra finančného riadenia podniku PHF
    Source document Quality and Leading Innovation V. : International Scientific Conference. S. 120-125 CD-ROM. - Košice : University of Economics, Faculty of Business Economics with Seat in Košice, 2019 ; Quality and Leading Innovation International Scientific Conference. ISBN 978-80-225-4672-0
    Document kindschedule of articles from year books
    LanguageSlovak
    Country of EditionSlovak Republic
    Keywords tvorba cien * náklady * reštaurácie * hotelierstvo * hotely * jedlá * kalkulácia nákladov
    AnnotationAnalýza riadenia nákladov spoločnosti Hotel XXX s.r.o. - analýza spôsobu tvorby cien jednotlivých produktov a služieb, ktoré hotel poskytuje. Návrh možnosti znižovania nákladov s následným znižovaním cien služieb a produktov. Sledovanie kalkulácie cien a prístup k tvorbe ceny jednotlivých pokrmov a nápojov, ktoré má podnik k dispozícii.
    Public work categoryReports at international scientific conferences
    DatabasePUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    No. of Archival CopyE19 00691-012, originál dokumentu

    File nameSizeTyp prístupu
    Plný text PDF294.1 KBz IP adresy SEK po prihlásení
Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.