Number of the records: 1
Náklady a tvorba cien v reštauračnom zariadení
Title Náklady a tvorba cien v reštauračnom zariadení Author info Zuzana Kudlová Author Kudlová Zuzana EUBPHFKRP - Katedra finančného riadenia podniku PHF Source document Quality and Leading Innovation V. : International Scientific Conference. S. 120-125 CD-ROM. - Košice : University of Economics, Faculty of Business Economics with Seat in Košice, 2019 ; Quality and Leading Innovation International Scientific Conference. ISBN 978-80-225-4672-0 Document kind schedule of articles from year books Language Slovak Country of Edition Slovak Republic Keywords tvorba cien * náklady * reštaurácie * hotelierstvo * hotely * jedlá * kalkulácia nákladov Annotation Analýza riadenia nákladov spoločnosti Hotel XXX s.r.o. - analýza spôsobu tvorby cien jednotlivých produktov a služieb, ktoré hotel poskytuje. Návrh možnosti znižovania nákladov s následným znižovaním cien služieb a produktov. Sledovanie kalkulácie cien a prístup k tvorbe ceny jednotlivých pokrmov a nápojov, ktoré má podnik k dispozícii. Public work category Reports at international scientific conferences Database PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ No. of Archival Copy E19 00691-012, originál dokumentu
File name Size Typ prístupu Plný text PDF 294.1 KB from the SEK IP address after logging in article
Number of the records: 1