Number of the records: 1  

Baking Quality Prediction of Spelt Wheat Based on Rheological and Mixolab Parameters

  1. Title Baking Quality Prediction of Spelt Wheat Based on Rheological and Mixolab Parameters
    TranslationPredikcia pekárenskej kvality pšenice špaldovej založená na reologických a mixolab parametroch
    Author infoMagdaléna Lacko Bartošová, Petr Konvalina, Lucia Lacko-Bartošová
    Author Lacko-Bartošová Magdaléna
    Co-authors Konvalina Petr
    Lacko-Bartošová Lucia EUBFNHKIV - Katedra aplikovanej informatiky a výpočtovej techniky FNH - zrušená
    Source document Acta Alimentaria : An International Journal of Food Science. Roč. 48, č. 2 (2019), s. 213-220 online. - Budapest : Akadémiai Kiadó. ISSN 1588-2535
    DOI 10.1556/066.2019.0002
    NoteITMS 26220220115 "Podpora inovácie technológií špeciálnych výrobkov a biopotravín pre zdravú výživu ľudí". - Registrovaný: Scopus
    Document kindschedule of articles from periodics
    LanguageEnglish
    Country of EditionHungary
    Keywords pšenica * múka * kvalita * kvalita potravín * pekárenstvo
    AnnotationTestovanie potenciálu Mixolabu II v predikcii kvality pečenia. Významné pozitívne a negatívne korelácie medzi Farinografom, Mixolabom a priamymi ukazovateľmi kvality pečenia. Silná korelácia medzi Farinographom DS a C2 preukázala vhodnosť Mixolabu II na predpovedanie kvality pekárskeho chleba.
    Public work categoryScientific titles in foreign carented magazines and noticed year-books
    Registered inWOS
    Registered inSCOPUS
    DatabasePUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    No. of Archival CopyE19 01006-001, online

    File nameSizeTyp prístupu
    Plný text PDF208.2 KBverejne dostupné
Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.