Number of the records: 1  

Quality Evaluation of Emmer Wheat Genotypes Based on Rheological and Mixolab Parameters

  1. Title Quality Evaluation of Emmer Wheat Genotypes Based on Rheological and Mixolab Parameters
    TranslationHodnotenie kvality genotypov pšenice Emmer na základe reologických a mixolab parametrov
    Author infoMagdaléna Lacko Bartošová, Petr Konvalina, Lucia Lacko-Bartošová, Zdeněk Štěrba
    Author Lacko-Bartošová Magdaléna
    Co-authors Konvalina Petr
    Lacko-Bartošová Lucia EUBFNHKIV - Katedra aplikovanej informatiky a výpočtovej techniky FNH - zrušená
    Štěrba Zdeněk
    Source document Czech Journal of Food Sciences. Vol. 37, No. 3 (2019), pp. 192-198 online. - Praha : Czech academy of agricultural sciences. ISSN 1805-9317
    DOI 10.17221/101/2018-CJFS
    NoteITMS 26 220 220 115. - Registrovaný: Scopus
    Document kindschedule of articles from periodics
    LanguageEnglish
    Country of EditionCzech Republic
    Keywords pšenica * kvalita výrobkov * pekárenstvo * potravinárstvo
    AnnotationMixolab pri použití na predpovedanie pekárskej kvality pšenice emmerovej a na rozlíšenie genotypov a klimatických podmienok pre rôzne kvalitatívne charakteristiky. Jasné rozlíšenie medzi genotypmi a klimatickými podmienkami poukazujúce na experimentálne faktory, ktoré ovplyvnili parametre týkajúce sa bielkovín a vlastnosti škrobu kriviek Mixolab.
    Public work categoryScientific titles in foreign carented magazines and noticed year-books
    Registered inWOS
    Registered inSCOPUS
    DatabasePUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    No. of Archival CopyE19 01008-001, online

    File nameSizeTyp prístupu
    Plný text PDF718.8 KBverejne dostupné
Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.