Number of the records: 1
Quality Evaluation of Emmer Wheat Genotypes Based on Rheological and Mixolab Parameters
Title Quality Evaluation of Emmer Wheat Genotypes Based on Rheological and Mixolab Parameters Translation Hodnotenie kvality genotypov pšenice Emmer na základe reologických a mixolab parametrov Author info Magdaléna Lacko Bartošová, Petr Konvalina, Lucia Lacko-Bartošová, Zdeněk Štěrba Author Lacko-Bartošová Magdaléna Co-authors Konvalina Petr Lacko-Bartošová Lucia EUBFNHKIV - Katedra aplikovanej informatiky a výpočtovej techniky FNH - zrušená Štěrba Zdeněk Source document Czech Journal of Food Sciences. Vol. 37, No. 3 (2019), pp. 192-198 online. - Praha : Czech academy of agricultural sciences. ISSN 1805-9317 DOI 10.17221/101/2018-CJFS Note ITMS 26 220 220 115. - Registrovaný: Scopus Document kind schedule of articles from periodics Language English Country of Edition Czech Republic Keywords pšenica * kvalita výrobkov * pekárenstvo * potravinárstvo Annotation Mixolab pri použití na predpovedanie pekárskej kvality pšenice emmerovej a na rozlíšenie genotypov a klimatických podmienok pre rôzne kvalitatívne charakteristiky. Jasné rozlíšenie medzi genotypmi a klimatickými podmienkami poukazujúce na experimentálne faktory, ktoré ovplyvnili parametre týkajúce sa bielkovín a vlastnosti škrobu kriviek Mixolab. Public work category Scientific titles in foreign carented magazines and noticed year-books Registered in WOS Registered in SCOPUS Database PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ No. of Archival Copy E19 01008-001, online
File name Size Typ prístupu Plný text PDF 718.8 KB verejne dostupné article
Number of the records: 1