Number of the records: 1
Využitie metód hodnotenia podnikov v priestore v odvetví potravinárstvo
Title Využitie metód hodnotenia podnikov v priestore v odvetví potravinárstvo Parallel title Using Methods of Evaluation Business Areas in the Food Sector Author Lukáč Jozef EUBPHFKRP - Katedra finančného riadenia podniku PHF Source document Journal of Innovations and Applied Statistics : vedecký internetový časopis. Roč. 9, č. 2 (2019), s. 71-76 online. - Košice : Katedra hospodárskej informatiky a matematiky PHF EU, 2019. ISSN 1338-5224 Document kind schedule of articles from periodics Language Slovak Country of Edition Slovak Republic Keywords potravinárstvo * konkurencieschopnosť * metódy * výkonnosť Annotation Metódy hodnotenia firiem, konkurencieschopnosť výrobkov výberom vhodného súboru ukazovateľov konkurencieschopnosti. Určenie pozície potravinárskeho podniku v porovnaní s ostatnými podnikmi v rovnakom regióne v tom istom regióne na základe finančných ukazovateľov. ABC, s. r. o. založená v roku 1995. Public work category Scientific titles in home not carented magazines and other year-books Database PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ No. of Archival Copy E19 01059-009, kópia plného textu References PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika Numbers 2019: 2
File name Size Typ prístupu Plný text PDF 505.3 KB z IP adresy SEK po prihlásení article
Number of the records: 1