Number of the records: 1  

Vplyv zmeny sortimentu jedál na prevádzkovanie stravovacieho zariadenia

  1. Title Vplyv zmeny sortimentu jedál na prevádzkovanie stravovacieho zariadenia
    Parallel titleImpact of Changing the Meals Assortment on the Operation of a Catering Facility
    Author infoLucia Zeleňáková, Anna Kolesárová, Nina Ryšánek
    Author Zeleňáková Lucia
    Co-authors Kolesárová Anna
    Ryšánek Nina
    Source document Journal of tourism, hospitality and commerce : vědecko-odborný recenzovaný časopis. Roč. 8, č. 2 (2017), s. 26-37. - Brno : Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o. Brno, 2017. ISSN 1804-3836
    Document kindschedule of articles from periodics
    LanguageSlovak
    Country of EditionCzech Republic
    Keywords zariadenia stravovacie * stravovanie spoločné * kvalita * hygiena * bezpečnosť * inovácia
    AnnotationDva typy systému spoločného stravovania. Zoznam hlavných, podporných a manažérskych procesov v zariadeniach spoločného stravovania. Charakteristika vybraného stravovacieho zariadenia pred a po zmene sortimentu jedál. Porovnávané procesy: dispozičné riešenie prevádzky, plánovanie výroby a predaja, príjem surovín, skladovanie potravín a surovín, výroba jedál, výdaj, balenie a expedícia jedál. Význam zavedenia inovácie ako prostriedku na skvalitnenie prevádzky a zlepšenia jej pozície na trhu.
    DatabaseARTICLES
    ReferencesPERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    Numbers2017: 2

    File nameSizeTyp prístupu
    Plný text PDF745.8 KBz IP adresy SEK po prihlásení
Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.