Number of the records: 1  

Spotreba a produkcia mäsa v kontexte potravinovej sebestačnosti Slovenskej republiky

  1. Title Spotreba a produkcia mäsa v kontexte potravinovej sebestačnosti Slovenskej republiky
    Parallel titleConsumption and Production of Meat in the Context of Food Self-sufficiency of the Slovak Republic
    Author infoMiroslav Tóth, Alena Tóthová
    Author Tóth Miroslav EUBFPMKPO - Katedra podnikovohospodárska FPM
    Co-authors Tóthová Alena EUBFPMKPF - Katedra podnikových financií FPM
    Source document Ekonomika a manažment : vedecký časopis Fakulty podnikového manažmentu Ekonomickej univerzity v Bratislave. Roč. 16, č. Mimoriadne vydanie (2019), s. 27-46 online. - Bratislava : Fakulta podnikového manažmentu Ekonomickej univerzity v Bratislave, 2019. ISSN 2454-1028
    NoteKEGA 002EU-4/2019
    Document kindschedule of articles from periodics
    LanguageSlovak
    Country of EditionSlovak Republic
    Keywords sebestačnosť potravinová * bezpečnosť potravinová * výroba živočíšna * mäso * mäsopriemysel * farmy * poľnohospodárstvo * Slovensko
    AnnotationPotravinová sebestačnosť, ako ukazovateľ miery zabezpečenia výživy obyvateľstva z vlastných potravinových zdrojov krajiny. Odporúčaná výživová dávka potravín vypracovaná Úradom verejného zdravotníctva Slovenskej republiky. Teoretická potreba vybraných druhov mäsa (hovädzie, bravčové a hydinové) na zabezpečenie odporúčanej výživovej dávky na obyvateľa Slovenskej republiky na rok. Udržateľná výroba potravín a udržateľné poľnohospodárstvo.
    Public work categoryScientific titles in home not carented magazines and other year-books
    DatabasePUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    No. of Archival CopyE20 00356-006, kópia plného textu
    ReferencesPERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    Numbers2019: Mimoriadne vydanie

    File nameSizeTyp prístupu
    Plný text PDF566.7 KBz IP adresy SEK po prihlásení
Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.