Number of the records: 1
Názory zákazníkov na inovácie v poľských reštauráciách
Title Názory zákazníkov na inovácie v poľských reštauráciách Parallel title Customer View on Innovation in Polish Restaurant Author info Andrzej Rapacz, Piotr Gryszel Author Rapacz Andrzej Co-authors Gryszel Piotr Source document Ekonomická revue cestovného ruchu : vedecký časopis Ekonomickej fakulty Univerzity Mateja Bela. Roč. 53, č. 2 (2020), s. 80-88. - Banská Bystrica : Ekonomická fakulta UMB, 2020. ISSN 0139-8660 Document kind schedule of articles from periodics Language Slovak, English Country of Edition Slovak Republic Keywords gastronómia * služby * stravovanie spoločné * inovácia * reštaurácie * Poľsko Annotation Človek uspokojuje svoje výživové potreby stále častejšie v rôznych typoch gastronomických zariadení. Okrem primárnej výživovej potreby vyvolanej hladom a smädom, sa sekundárne výživové potreby uspokojujú v gastronomických zariadeniach, spotrebou potravín a nápojov, nie s cieľom obnovy vitality jednotlivca, ale z potreby relaxu, odpočinku, zvedavosti zo spoznávania nových pokrmov, vzdelávania v príprave jedál. Gastronómia je jedným z odvetví služieb, v ktorom inovácia nadobúda stále väčší význam. Database ARTICLES References PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika Bunches 2020: 1-4
article
Number of the records: 1