Number of the records: 1  

Competitiveness of Milk as a Selected Slovak Product of Animal

  1. Title Competitiveness of Milk as a Selected Slovak Product of Animal
    TranslationKonkurencieschopnosť mlieka ako vybraného slovenského výrobku živočíšneho pôvodu
    Author Dudáš-Pajerská Erika EUBPHF - Podnikovohospodárska fakulta v Košiciach
    Co-authors Ževcová Ivana
    Source document Podniková revue : vedecký časopis Podnikovohospodárskej fakulty Ekonomickej univerzity v Bratislave so sídlom v Košiciach. Roč. 19, č. 1 (2020), s. 51-64 online. - Košice : Podnikovohospodárska fakulta EU so sídlom v Košiciach, 2020. ISSN 1335-9746
    Document kindschedule of articles from periodics
    LanguageEnglish
    Country of EditionSlovak Republic
    Keywords konkurencieschopnosť * mlieko * výroba živočíšna * výrobky domáce
    AnnotationKonkurencieschopnosť vybraného slovenského produktu živočíšneho pôvodu na domácom a zahraničnom trhu prostredníctvom obchodných vzťahov v potravinovej vertikále dodávateľsko-odberateľského reťazca. Povaha, úlohy a účel distribúcie pridanej hodnoty v potravinovej vertikále. Vývoj výroby, predaja a cien vybraných slovenských výrobkov živočíšneho pôvodu. Vývoj spotreby vybraného slovenského produktu živočíšneho pôvodu.
    Public work categoryScientific titles in home not carented magazines and other year-books
    DatabasePUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    No. of Archival CopyE20 00502-004, kópia plného textu
    ReferencesPERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    Numbers2020: 1

    File nameSizeTyp prístupu
    Plný text PDF440 KBz IP adresy SEK po prihlásení
Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.