Number of the records: 1
Potravinová bezpečnosť SR a jej prístup k jej hodnoteniu vo vybraných krajinách EU
Title Potravinová bezpečnosť SR a jej prístup k jej hodnoteniu vo vybraných krajinách EU Author info Pavol Andrejovský, Roman Lacko, Jozef Gajdoš Author Andrejovský Pavol EUBPHFKEK - Katedra ekonómie PHF - zrušené Co-authors Lacko Roman EUBPHFKEK - Katedra ekonómie PHF - zrušené Gajdoš Jozef EUBPHFKOP - Katedra obchodného podnikania PHF Source document Zborník príspevkov a abstraktov z workshopu STEP : 13.11.2020, Košice. S. 91-97 online. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2020 / Lacko Roman ; Bobenič Hintošová Aneta ; Szajt Marek ; STEP workshop. ISBN 978-80-225-4780-2 Document kind schedule of articles from year books Language Slovak Country of Edition Slovak Republic Keywords sebestačnosť potravinová * bezpečnosť potravinová * poľnohospodárstvo * potraviny Annotation Zodpovedanie vybraných otázok súvisiacich s potravinovou bezpečnosťou, prístupy k jej hodnoteniu podľa vybraných ukazovateľov. Potravinová sebestačnosť SR je pod úrovňou 50 % a patrí medzi najnižšie v EÚ. Rozhodujúca úloha svetového poľnohospodárstva a zabezpečenie potravinovej bezpečnosti všetkých krajín. Public work category Reports at home scientific conferences Database PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ No. of Archival Copy E20 00746-012, kópia plného textu
File name Size Typ prístupu Plný text PDF 457.2 KB z IP adresy SEK po prihlásení article
Number of the records: 1