Number of the records: 1  

Nové trendy gastronómie v komerčnej ponuke cestovného ruchu

  1. Title Nové trendy gastronómie v komerčnej ponuke cestovného ruchu
    TranslationNew Trends in Gastronomy in the Commercial Offer of Tourism
    Author infoRoman Staňo
    Author Staňo Roman EUBOBFKSC - Katedra služieb a cestovného ruchu OBF - zrušená
    Source document Súčasnosť cestovného ruchu v trajektórii budúcnosti. S. 313-338 [1,382 AH] online. - Zlín : Radim Bačuvčík - VeRBuM, 2020 / Štefko Róbert ; Škodová Parmová Dagmar. ISBN 978-80-88356-05-9
    Document kindschedule of articles from year books
    LanguageSlovak
    Country of EditionCzech Republic
    Keywords gastronómia * ekológia * produkty * štýl životný
    AnnotationPríspevok prináša nové vedecké poznatky o transformácii gastronómie v súlade s požiadavkami gastronomických trendov, zdravého životného štýlu na strane ponuky aj dopytu. Dôraz sa kladie na využívanie zdrojov a surovín ako aj podpory prosperity lokálnych podnikov v celom reťazci jedál a nápojov až po spotrebu v gastronomických prevádzkách.
    Public work categoryScientific titles in foreign noticed scientific year-books (not conference)
    DatabasePUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    No. of Archival CopyE20 00827-002, kópia plného textu

    File nameSizeTyp prístupu
    Plný text PDF316.6 KBz IP adresy SEK po prihlásení
Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.