Number of the records: 1
Nové trendy gastronómie v komerčnej ponuke cestovného ruchu
Title Nové trendy gastronómie v komerčnej ponuke cestovného ruchu Translation New Trends in Gastronomy in the Commercial Offer of Tourism Author info Roman Staňo Author Staňo Roman EUBOBFKSC - Katedra služieb a cestovného ruchu OBF - zrušená Source document Súčasnosť cestovného ruchu v trajektórii budúcnosti. S. 313-338 [1,382 AH] online. - Zlín : Radim Bačuvčík - VeRBuM, 2020 / Štefko Róbert ; Škodová Parmová Dagmar. ISBN 978-80-88356-05-9 Document kind schedule of articles from year books Language Slovak Country of Edition Czech Republic Keywords gastronómia * ekológia * produkty * štýl životný Annotation Príspevok prináša nové vedecké poznatky o transformácii gastronómie v súlade s požiadavkami gastronomických trendov, zdravého životného štýlu na strane ponuky aj dopytu. Dôraz sa kladie na využívanie zdrojov a surovín ako aj podpory prosperity lokálnych podnikov v celom reťazci jedál a nápojov až po spotrebu v gastronomických prevádzkách. Public work category Scientific titles in foreign noticed scientific year-books (not conference) Database PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ No. of Archival Copy E20 00827-002, kópia plného textu
File name Size Typ prístupu Plný text PDF 316.6 KB z IP adresy SEK po prihlásení article
Number of the records: 1