Number of the records: 1  

Ako budovať F & B zázemie

  1. Title Ako budovať F & B zázemie
    Author infoIveta Pupišová
    Author Pupišová Iveta
    Source document Hotelier : direct-mailový časopis pre majiteľov a riaditeľov hotelov, penziónov a reštaurácií. Roč. 14, č. zima (2020), s. 34-35. - Žilina : Direct press, 2020. ISSN 1337-0545
    Document kindschedule of articles from periodics
    LanguageSlovak
    Country of EditionSlovak Republic
    Keywords gastronómia * manažéri * obsluha * klienti
    AnnotationF & B zázemie v podniku. Postavenie F & B manažéra v gastroprevádzke. Jasné pravidlá ako základ oddelenia F & B. Koncept, legislatíva a predpisy. Kuchári verzus obsluha. Dodávatelia a klienti. Sťažnosti klientov.
    DatabaseARTICLES
    ReferencesPERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    Numbers2020: zima

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.