Number of the records: 1  

Factors Limiting Quality Assurance Program Implementation in Food Manufacturing Companies in Shanghai, China

  1. Title Factors Limiting Quality Assurance Program Implementation in Food Manufacturing Companies in Shanghai, China
    TranslationFaktory obmedzujúce implementáciu programu zabezpečenia kvality v potravinárskych spoločnostiach v čínskom Šanghaji
    Author infoQijun Jiang, Wojciech Jan Florkowski
    Author Jiang Qijun
    Co-authors Florkowski Wojciech Jan
    Source document Review of Agricultural and Applied Economics. Vol. 24, no. 1 (2021), pp. 27-36. - Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre, 2021. ISSN 1336-9261
    Document kindschedule of articles from periodics
    LanguageEnglish
    Country of EditionSlovak Republic
    Keywords bezpečnosť potravinová * priemysel potravinársky * poistenie * zamestnanci * Čína
    AnnotationŠtúdia skúma rozdiely v dôležitosti rôznych obmedzení, ktoré bránia spoločnostiam v realizácii programov kvality. Prieskum realizovaný v troch pododvetviach potravinárskeho priemyslu v čínskom Šanghaji. Na identifikáciu štatisticky významných faktorov sa používajú deskriptívne štatistiky a regresná technika korigovaná na heteroskedasticitu.
    DatabaseARTICLES
    ReferencesPERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    Numbers2021: 1

    File nameSizeTyp prístupu
    Plný text PDF497.4 KBverejne dostupné
Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.