Number of the records: 1
Factors Limiting Quality Assurance Program Implementation in Food Manufacturing Companies in Shanghai, China
Title Factors Limiting Quality Assurance Program Implementation in Food Manufacturing Companies in Shanghai, China Translation Faktory obmedzujúce implementáciu programu zabezpečenia kvality v potravinárskych spoločnostiach v čínskom Šanghaji Author info Qijun Jiang, Wojciech Jan Florkowski Author Jiang Qijun Co-authors Florkowski Wojciech Jan Source document Review of Agricultural and Applied Economics. Vol. 24, no. 1 (2021), pp. 27-36. - Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre, 2021. ISSN 1336-9261 Document kind schedule of articles from periodics Language English Country of Edition Slovak Republic Keywords bezpečnosť potravinová * priemysel potravinársky * poistenie * zamestnanci * Čína Annotation Štúdia skúma rozdiely v dôležitosti rôznych obmedzení, ktoré bránia spoločnostiam v realizácii programov kvality. Prieskum realizovaný v troch pododvetviach potravinárskeho priemyslu v čínskom Šanghaji. Na identifikáciu štatisticky významných faktorov sa používajú deskriptívne štatistiky a regresná technika korigovaná na heteroskedasticitu. Database ARTICLES References PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika Numbers 2021: 1
File name Size Typ prístupu Plný text PDF 497.4 KB verejne dostupné article
Number of the records: 1