Number of the records: 1  

The Entrepreneurs' and Consumers' Perception of Sustainability in the Slovak Food Industry

  1. Title The Entrepreneurs' and Consumers' Perception of Sustainability in the Slovak Food Industry
    Parallel titleVnímanie podnikateľov a spotrebiteľov v udržateľnosti v slovenskom potravinárskom priemysle
    Author infoDana Hrušovská, Mária Demjanovičová, Dominika Tumová, Martin Mičiak
    Author Hrušovská Dana EUBFPMKPO - Katedra podnikovohospodárska FPM
    Co-authors Demjanovičová Mária
    Tumová Dominika
    Mičiak Martin
    Source document Journal of Eastern Europe Research in Business and Economics. Vol. 2020, no. 17 (2020), pp. 1-12 online. - [Montgomery] : IBIMA Publishing. ISSN 2169-0367
    DOI 10.5171/2020
    Výstup z projektu KEGA 002EU-4/2019 Integrácia a systematizácia výsledkov vedeckovýskumnej činnosti v oblasti ochrany spotrebiteľa, s primárnou orientáciou na potravinovú bezpečnosť, za účelom modelovania adekvátneho spotrebiteľského správania
    NoteKEGA 002EU-4/2019
    Document kindschedule of articles from periodics
    LanguageEnglish
    Country of EditionUnited States of America
    Keywords potraviny * spotrebitelia * zákazníci * zodpovednosť spoločenská * Slovensko
    AnnotationAnalýza vnímania udržateľnosti na Slovensku. Situácia v súvislosti s udržateľnosťou a realizácia a plánovanie krokov. Reakcia zákazníkov na prvky trvalej udržateľnosti.
    Public work categoryScientific titles in foreign not carented magazines and other year-books
    DatabasePUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    No. of Archival CopyE21 00082-001, online

    File nameSizeTyp prístupu
    Plný text PDF796.8 KBverejne dostupné
Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.