Number of the records: 1  

Racionalizácia gastronomickej prevádzky pizzeria

  1. Title Racionalizácia gastronomickej prevádzky pizzeria : bakalárska práca
    Author infoAdam Benedik, školiteľ: Roman Staňo
    Author Benedik Adam
    Another authors Staňo Roman (Školiteľ (konzultant)) EUBOBFKSC - Katedra služieb a cestovného ruchu OBF - zrušená
    Corporation Obchodná fakulta EU . Katedra služieb a cestovného ruchu - zrušené
    Issue dataBratislava, 2021. - 38 s.
    Document kindpráce záverečné bakalárske (Bc.)
    LanguageSlovak
    Country of EditionSlovak Republic
    DatabaseZÁVEREČNÉ PRÁCE
    Call number917181

    File nameSizeTyp prístupu
    Príloha90 KBz IP adresy EU po prihlásení
    Elektronická verzia práce927 KBz IP adresy EU po prihlásení

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.