Number of the records: 1  

Účtovanie stravovania zamestnancov

  1. Title Účtovanie stravovania zamestnancov
    Author infoJana Hvojníková
    Author Hvojníková Jana
    Source document Účtovníctvo ROPO a obcí v praxi : mesačník plný informácií z oblasti účtovníctva, daní, práva a miezd pre rozpočtové, príspevkové organizácie a obce. Roč. 16, č. 9 (2021), s. 11-17. - Bratislava : Wolters Kluwer, 2021. ISSN 1337-0197
    Document kindschedule of articles from periodics
    LanguageSlovak
    Country of EditionSlovak Republic
    Keywords zamestnanci * stravovanie spoločné * povinnosti zamestnávateľov * zákonník práce * zariadenia stravovacie * príspevky nenávratné * účtovanie
    AnnotationPodľa §152 ods.1 zákona č.311/2001 Z.z. Zákonník práce v znp., je zamestnávateľ povinný zabezpečiť zamestnancom stravovanie vo všetkých zmenách. Podľa §152 ods. 3 Zákonníka práce, zamestnávateľ prispieva na stravovanie zamestnancov v sume najmenej 55% ceny jedla, najviac do sumy 55% stravného poskytovaného pri pracovnej ceste v trvaní 5 až 12 hodín podľa osobitného predpisu.
    DatabaseARTICLES
    ReferencesPERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    Numbers2021: 9

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.